Beste klant,U kan momenteel niet meer bestellen via de webshop. Gelieve uw bestelling per mail door te sturen naar info@koopeenplant.be.Met vriendelijke groeten,Het koopeenplant.be team  

   

   

  Gratis levering

   

  De producten die u op onze website bestelt, kan u afhalen op ons afhaalpunt te 9230 Wetteren, Kwatrechtsteenweg 91.

  U kan zowel direct online bestellen als via mail. Nadat wij een bestelling online of via mail ontvangen hebben nemen wij contact met u op. Wij hebben geen winkel, enkel een afhaalpunt. Daar worden uw goederen op een afgesproken datum ter beschikking gesteld.

  Indien u echter niet de mogelijkheid heeft om zelf langs te komen, of niet over het juiste vervoer beschikt, kan u de goederen laten leveren in Vlaanderen aan een verzendkost van 29,50 euro. Vanaf een aankoop van 150 euro is de levering gratis of wordt er een korting van 10% voorzien bij afhaling.

  Overzicht verzendkosten :

  •  Aankoopbedrag  < 150 EUR (afhaling goederen te Wetteren)
  •  Aankoopbedrag  < 150 EUR (+ 29.50 EUR verzendkosten regio Vlaanderen)   
  •  Aankoopbedrag  ≥ 150 EUR (gratis levering Vlaanderen)
  •  Aankoopbedrag  ≥ 150 EUR (afhaling goederen te Wetteren, 10% korting wordt automatisch verekend op het einde van het betalingsproces)

   

  !!! Vanaf een bestelling van 150 Euro is de levering in Vlaanderen gratis of is er een korting van 10% bij afhaling te Wetteren !!!